Belangrijk nieuws over Windows 7

http://www.zdnet.be/itprofessional/104354/beschikbaarheid-en-prijs-windows-7-bekend/

Er wordt een en ander verteld over de prijs maar zeker zo belangrijk is dat we dank zij/ondanks het feit dat Microsoft in Europa Windows 7 zonder Internet Explorer aanbiedt, we hier de volledige versie van Windows Home Premium krijgen aan de prijs die je normaal betaalt voor een upgrade versie.

Je hoeft je aankoop voor een neiuwe PC ook niet uit te stellen want wie na 26 juni een PC met Vista koopt mag volgens het artikel ook gratis upgraden.

Ergens is dit ook nodig want doordat IE8 niet in Windows 7 zit, kunnen we niet upgraden van Vista naar Windows 7 en moeten we dus volledig herinstalleren.

Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor bij de migratie zoals the Windows
Easy Transfer wizard. Download die hier als je nog op XP werkt want op Vista is dat reeds aanwezig: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2b6f1631-973a-45c7-a4ec-4928fa173266&displaylang=nl

Windows Easy Transfer wordt op een pc met Windows XP of Windows 2000 geïnstalleerd. De daarvoor vereiste software is al in Windows Vista geïntegreerd, zodat de software niet op een pc met Windows Vista hoeft te worden geïnstalleerd. Met Windows Easy Transfer kunt u uw bestanden, foto’s, muziek, e-mails, instellingen en andere gegevens automatisch naar uw nieuwe pc met Windows Vista kopiëren. Daardoor kunt u de nieuwe computer veel gemakkelijker configureren met uw persoonlijke gegevens en instellingen. De software biedt ondersteuning voor de overdracht van gegevens met Easy Transfer-kabels of via een netwerk, externe vaste schijf of cd/dvd. U kunt Windows Easy Transfer niet alleen downloaden, maar ook installeren vanaf de cd die met de Easy Transfer-kabel wordt geleverd, of door de aanwijzingen voor het kopiëren van het programma naar Windows XP in de Windows Easy Transfer-versie voor Windows Vista te volgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: